Zalaegerszeg, Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ 2015. június 27. szombat este 18óraKedves vendégeink, nagylelkû támogatóink örömmel tölt el minket, hogy közös összefogással segíthetünk a mai nehéz anyagi helyzetben lévõ családoknak, akik kilátástalan helyzetük illetve beteg gyermekeik  további gyógyíttatása miatt fordultak alapítványunkhoz segítséget kérve.
Az idei évben is lehetõségeinkhez mérten szeretnénk segíteni ezért rendezünk egy Jótékonysági Estet, amivel szeretnénk hagyományt teremteni,ezért most meginvitáljuk Önt, Önöket a zalaegerszegi Keresztury Dezső Városi Művelődési Központba 2015. június 27-én 18 órai kezdettel amikor is neves vendégmûvészek elõadásában a "Bermuda háromszög botrány" címû két felvonásos fergeteges vígjáték kerül bemutatásra. E nagyszerû elõadáson keresztül szeretnénk egy olyan feledhetetlen élménnyel kedveskedni vendégeinknek, amit csak tõlünk és csak most kaphatnak meg, és amellyel segíthetnek a súlyosan beteg gyermekeket nevelõ családok helyzetén, életkörülményeik javításán.

A darabról röviden:

Két özvegyasszonyt lányaik telepítenek át New Yorkból a napfényes nyugatra a nyugdíjasok közösségébe, ahol találkoznak egy szívtipróval.

Mindkét asszony fejét elcsavarja az ötletes Don Juan, de azok nem tudják egymásról, amit csak a szívtipró tudhat. Váratlan fordulatok és megejtően romantikus szinek bravúros válogatása közepette a közönség kacag, kacag, még akkor is, amikor sírni lenne kedve.

Valóság, mese, humor, irónia, burleszk, blöff, - mi kell még a páratlan szórakozáshoz.

A Fregoli Színház egyedüálló szereposztásban játssza Ungvári Tamás hitelesített fordításában A Bermuda Háromszög fergeteges komédiáját.

Szereposztás

Esztergályos Cecília

Sáfár Anikó

Magyar Attila

Szakács Tibor

Timkó Eszter

Vertigh TímeaReméljük, hogy sikerül összefogással segítenünk és minden kedves vendégünknek nagyon Jó Szórakozást kívánunk!