Szegedi IH Rendezvényközpont 2018. augusztus 25. szombat 18 óraA Szent Erzsébet Gyermekalapítvány 2018. augusztus 25-én szombaton 18.00 órai kezdettel jótékonysági elõadást rendez, mely lehetõvé teszi több olyan rászoruló család támogatását ahol súlyos betegségben szenvedõ gyermekek élnek és gyógyíttatásukhoz illetve mindennapi szükségleteik kielégítéséhez kértek tõlünk segítséget.

Az idei évben is rengetegen fordultak alapítványunkhoz és ismét segíteni szeretnénk ezért a tavalyi sikerre és érdeklõdésre való tekintettel idén ismét jótékonysági elõadást szervezünk a Szegedi IH Rendezvényközpontban neves vendégmûvészek elõadásában a "Leszállás Párizsban" címû két felvonásos vígjáték kerül bemutatásra.

A darabról röviden:

Bernard, a sztárépítész elegáns loft-lakásában éli gondtalan életét. Ha kinéz az ablakon, Párizsra lát. Ha vacsorázna a házvezetőnő viszi otthon a nemzetközi konyhát. Ha menyasszonya megérkezik, mámorosan szeretik egymást. Ha másik menyasszonya érkezik meg vele is mámorosan szeretik egymást. Ha a harmadik, vele is. Mert minden normális modern férfinak 3 menyasszony az ideális, csak légiutaskísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást. Amikor beállít a régi iskolatárs, hogy apró szívességet kérjen, ő is elámul az írígylésre méltó és tökéletes rendszeren. Persze egyetlen apró hiba is végzetes. Kettő még rosszabb, vicces. Ez az este a harmadik hibával kezdődik...

Szereplők: 

Bozsó Péter, Baronits Gábor, Mézes Violetta, Köllő Babett, Deutsch Anita, Mádi Piroska/Gregor Bernadett


Minden kedves vendégünknek Jó Szórakozást Kívánunk!